Zo werkt kant en klare beton cire

Heb jij twee linkerhanden en ben je niet zo goed in klussen, maar wil je wel dat je huis en prachtig uit ziet? Dan kun je beton cire kant en klaar kopen. Dat scheelt je weer zelf mengen en vooral heel veel stress en frustraties. MAar wat zijn de voordelen van beton cire kant en klaar kopen? En hoe werkt het? Dat leggen we je allemaal uit in dit artikel. Met onze tips en trics ziet jouw huis er straks top uit, ondanks jouw twee linkerhanden. Want beton cire kant en klaar kopen is echt ideaal!

Het is makkelijker

Beton cire kant en klaar kopen is ten eerste gewoon veel makkelijker. Het mengen wordt door het bedrijf gedaan en daar hoef jij je dus niet mee bezig te houden. Het bespaart je gewoon veel tijd en moeite. Je hoeft dan niet wijs te worden uit de handleiding hoe je moet mengen en dat scheelt je veel frustraties. Beton cire kant en klaar is wel iets duurder dan zelf te mengen beton cire, maar het bespaart je wel veel tijd en moeite.

Hoe aan te brengen

Ben je bang dat je helemaal de mist in gaat met het aanbrengen van beton cire kant en klaar? Geen zorgen! Het is juist heel gemakkelijk. Je begint met beton cire kant en klaar kopen. Heb je dat in huis, dan begin je met de ondergrond stofvrij en vetvrij maken. Vervolgens breng je eerst de primer aan en daarna een aantal lagen beton cire kant en klaar. Dit werk je af met één of twee toplagen. Je moet wel telkens de laag goed schuren voor je er een nieuwe laag beton cire kant en klaar kopen op smeert. En klaar!

In natte kamers  – wc, badkamer, keuken – moet je dezelfde beton cire kant en klaar kopen als in droge kamers. Alleen breng je in natte kamers meerdere toplagen aan.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*