Voor iedere maat het goede dekbedovertrek

dekbedovertrek

Heb je voor je dekbed een nieuw overtrek nodig dan kijk je natuurlijk wel wat er bij je slaapkamer past. Heb je een dekbedovertrek die dezelfde stijl en kleuren zijn als de andere dingen in de kamer dan heb je een perfecte combinatie. Bij smulderstextiel.nl hebben ze een zeer groot assortiment overtrekken, wat voor slaapkamer je ook hebt, voor iedere smaak zijn er meer dan voldoende mogelijkheden. Of het nu voor een groot dekbed is of een kinderbedje.

Verschillende kleuren en designs

dekbedovertrek

In de webshop zie je direct dat je zeer veel verschillende soorten overtrekken hebt, veel kleuren en vele designs. Of je nu dieren leuk vind, of ben je meer van de figuren op je dekbedovertrek? Alles is te zien in de shop, ook natuur of romantische overtrekken. Bijna alle overtrekken zijn beschikbaar in alle maten, van het kleinste dekentje tot het grootste dekbed wat er is. Een overtrek is een persoonlijke keuze, niet alleen de kleur en het design maar de eigenschappen van de materialen.

Eigenschappen van de materialen

dekbedovertrek

Niet ieder dekbedovertrek is gemaakt van dezelfde materialen, zo heeft ieder materiaal andere eigenschappen. Er zijn overtrekken die in de winter geschikt zijn, maar ook overtrekken die in de zomer weer lekker koel zijn om onder te liggen. Flanel is zeer comfortabel en zacht, ook warm in de winter. Katoen kun je het hele jaar door gebruiken, in de zomer koel en in de winter lekker warm. Zo heeft iedere materiaal voor en nadelen in de zomer en de winter.