Tip voor een hoogwaardige kwaliteits hordeur op maat

Logo-Unilux

Heb je in het voorjaar en in de zomer veel last van insecten in jouw woning wanneer je de deur open laat staan? Hier is een hordeur op maat de ideale oplossing voor! Door middel van het plaatsen van een hor kunnen de insecten niet meer binnenkomen wanneer je de deur open hebt staan. 

Een hoogwaardige kwaliteit en een goede prijs kwaliteits verhouding 

Bij Unilux ben je aan het juiste adres voor jouw horren omdat het bedrijf jaren ervaring heeft in het produceren en leveren van horren. De horren die het bedrijf aanbiedt worden in Nederlandse fabrieken gefabriceerd waardoor deze van en erg hoogwaardige kwaliteit zijn. het bedrijf bezit tevens ook een zeer goede kwaliteits prijsverhouding aan waardoor je echt waar krijg voor je geld. 

horren

Zeer positieve reviews en een hoog klant gemiddelde 

In de loop van de jaren heeft het bedrijf erg veel ervaring en kennis opgedaan en hebben zij al erg veel klanten mogen helpen. De voorgaand emelten zijn super tevreden over de goede service en de kwaliteit van de horren die zij aardbeien. Daarom geven ook 157 klanten een gemiddeld klantbeoordeling van een 8,6

Zelf plaatsen of laten monteren door het professioneel montageteam 

Wanneer je besluit om over te gaan tot een aankoop kun je gemakkelijk de gegevens van jouw deur invullen op de website van het bedrijf. Het bedrijf zal vervolgens reageren met een opgemaakte offerte voor jouw hordeur op maat. Wanneer de klant hiermee akkoord gaat zal de hor binnen 1 week geleverd worden. De klant kan er tevens ook voor kiezen om de hor zelf te monteren of om dit te laten doen door het professionele montageteam.