Sigma S2U Gloss buitenlak met glans

Wil je je kozijnen lakken? Of je buitenbank? De stoelen? Eigenlijk iets wat in je tuin staat of aan de buitenkant van je huis? De Sigma S2U Gloss is daarvoor perfect. Dit is een hoogglans lakverf voor buiten. Een gewild product bij professionele vakschilders en doe-het-zelf thuisschilders, zowel dankzij de goede kwaliteit als de duurzaamheid van het product. De verf is geschikt voor elk seizoen en elke weersomstandigheid waardoor het het hele jaar gebruikt kan worden en goed blijft. Als je de Sigma S2U Gloss gebruikt hoef je 8 jaar lang je kozijnen (of andere producten) niet meer te lakken of te onderhouden. 

Waarvoor kan je de verf gebruiken?

De beste optie om de Gloss verf op toe te passen is geveltimmerwerk voor buiten, oftewel je ramen, deuren en kozijnen. Wil je er staal of non-ferrometalen mee schilderen? Ook dat is mogelijk, als je daarvoor de juiste voorbereidingen treft. Zorg voor een geschikte grondverf voor het overgronden. Daarna kun je Sigma S2U Gloss toepassen, voor de afronding in de kleur die je passend vindt.

Voordelen van Sigma S2U Gloss

De professionele verf van Sigma bevat een aantal populaire eigenschappen:
Het is verwerkbaar bij 0 tot 30 graden Celsius (hierdoor is de verf het gehele jaar te gebruiken), de verf is heel makkelijk aan te brengen, het is goed bestand tegen alle soorten weersomstandigheden, het is kras- en slijtvast, het heeft een mooie glans en je hoeft 8 jaar niet meer je product te schilderen of te onderhouden.

Beoordelingen


De verf heeft op de site een aantal beoordelingen kregen en vanuit de 30 beoordelingen heeft iedereen 5 sterren gegeven, oftewel de verf heeft een 5 uit de 5 sterren beoordeling. Deze beoordelingen komen van professionals als zelf-thuisklussers. Kijk voor meer informatie op verf.nl