Panelen op maat gebruiken om genomen te bestuderen

Maak panelen op maat van uw eigen genen door DNA-sondes in de Ion Transraction Ready-To-Use-panelen te plaatsen. Een paneel op maat is een zeer nauwkeurig middel om het menselijke genetische landschap te bestuderen; het is ook een geweldige manier om lange en complexe eigenschappenrelaties te bestuderen. Als uw Ion Transraction Ready-To-Use-panelen niet overeenkomen met uw genetische doelwit, kunt u ook eenvoudig een panel maken en aanpassen om uw genetische doelwitten precies te targeten. Deze methode levert zeer hoogwaardige, gepersonaliseerde resultaten op die vergelijkbaar zijn met die van Illumina. Het is eenvoudig en uiterst effectief. Het belangrijkste voordeel van op maat gemaakte panelen is dat ze kunnen worden ontworpen, geassembleerd en getest in het laboratorium voordat u ze aan klanten levert. Er zijn veel redenen om panelen op maat te gebruiken. Een van deze redenen is het vervangen van defecte Ion Expression Enzyme-sondes die in het onderzoek werden gebruikt.

Het uitvoeren van genreguleringsanalyses met behulp van aangepaste panels

Naast het uitvoeren van genreguleringsanalyses met behulp van aangepaste panels, kunnen ze ook worden gebruikt om andere factoren die het organisme beïnvloeden te bestuderen. Studies met behulp van fluorescent gelabelde genetische varianten toonden bijvoorbeeld sterk bewijs voor associatie tussen varianten en ziekten bij de mens. Evenzo kunnen geautomatiseerde transcriptomische profilering, realtime kwantitatieve trait loci mapping en hele genoomsequencing ook worden uitgevoerd op zeer gevoelige en diepgaande aangepaste panelen.

Het aanpassen van genen

Naarmate de technologieën voor het in kaart brengen en aanpassen van genen zich blijven ontwikkelen, is het mogelijk dat toekomstige monsters meer nieuwe technologieën zullen bevatten, zoals sequencing van het hele genoom, transcriptie-gemedieerde amplificatie en sequencing (stam, voorgeslacht, geslacht en ras), evenals RNA-sequencing als onderdeel van hun standaardfuncties. Als u geïnteresseerd bent in het bestuderen van een bepaalde reeks DNA-monsters of varianten in een soort, kan het nodig zijn dat u een monster voor analyse indient met behulp van een of meer van de bovenstaande technologieën. Als u geïnteresseerd bent in het gebruik van een paneel op maat, neem dan onmiddellijk contact met ons op.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*