Opslag huren tijdens of na het verhuizen

Een opslag huren tijdens of na het verhuizen kan handig zijn, omdat u uw spullen kwijt kan wanneer uw huis nog niet af is. In dit artikel wordt besproken welke spullen u het beste in een gehuurde opslagruimte kan stallen. 

Beslissen wat u wilt opslaan

Uw eerste stap is om precies te beslissen wat u in een opslagruimte gaat neerzetten wanneer u gaat verhuizen – de dingen waarvan u niet zeker weet of die wilt houden of waar u zich uiteindelijk van wilt ontdoen, de dingen waarvoor u niet genoeg ruimte heeft of de dingen die u niet nodig heeft op het moment bijvoorbeeld. Dit zijn items die u in de opslagruimte kan zetten. Voor uw referentie, hier is het meest voorkomend item in opslageenheden:

Seizoensartikelen

Het opslaan van de dingen die u niet nodig heeft tot volgend seizoen is een geweldige manier om uitpakken sneller en gemakkelijker te maken – u heeft minder items om mee te nemen en zal in staat zijn om het opzetten van uw nieuwe huis in een paar dagen te doen. Dit geeft u wat extra tijd om te settelen en te ontspannen na de verhuizing.

Dus, bij het verplaatsen, kan het een goed idee om in de opslag seizoensgebonden items te zetten, zoals:

  • Seizoens kleding en schoenen – uw zware jassen, bont gevoerde hoeden en laarzen, dikke truien en andere winter kleding en schoeisel als u verhuist in het late voorjaar of de zomer; of uw slippers en mouwloze tops als u midden in de winter verhuist;
  • Seizoens specifieke uitrusting – uw ski-uitrusting en sneeuwbanden wanneer u in de zomer of uw strandaccessoires als u verhuist tijdens het koude seizoen;
  • Vakantie decoraties – Kerstmis, Pasen en Sinterklaas komen slechts een keer per jaar, zodat u uw vakantie decoraties opgeslagen weg kan zetten voor de rest van de tijd (Bron: www.boxx.nl).