29 januari 2022

Op zoek naar zwevende tv meubel?

2 min read
zwevende tv meubel

Het is iets waar je specifiek op zoek naar gaat. Heel begrijpelijk, aangezien het zwevende tv meubel best populair is. Het heeft namelijk verschillende voordelen, zo is heeft het bijvoorbeeld een moderne look, wat goed aansluit op de grote plasma tv’s van tegenwoordig. Ook is het zo dat je visueel gaat denken dat je ruimte groter is geworden, wat natuurlijk maar een illusie is. Het enige wat dan verandert is dat de poten weg zijn. Uiteraard zou je wat met de ruimte waar de poten eerst waren kunnen doen, maar dan zou het idee en het concept niet meer kloppen.

Wat kun je er mee doen?

Je nieuwe zwevende tv meubel kun je als het ware decoreren. Als je het modern uit wilt laten zien, dan probeer je zo min mogelijk spullen op te laten zetten. Echter moet het dan ook niet leeg staan. De truc is om een paar spullen links en rechts van de tv te zetten. Denk maar aan een vaas die links staan en een kunstwerkje aan de rechterkant. Kaarsen zijn dan ook een mooie toevoeging. In het donker kun je ook nog eens mooi gebruik maken van de ruimte waar de poten eerst waren. Als je daar led verlichting installeert, Ziet het in de avond met tv kijken heel sfeervol uit.

zwevende tv meubel

Op maat

Iets wat heel fijn is, is het feit dat je het op maat kan laten maken. Je zwevende tv meubel komt dan precies met de afmetingen die je wilde bij jou thuis en het enige wat je hoeft te doen, is het te installeren. Dat is overigens ook vrij makkelijk, zolang je een boor en een waterpas bij de hand hebt. De kleur kun je trouwens ook laten aanpassen, zodat het mooi met omgeving matcht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *