29 januari 2022

Op zoek naar een 3 voudige stekkerdoos?

2 min read
3 voudige stekkerdoos

Je hebt het wel vaker meegemaakt. Je wilt een paar apparaten tegelijk gebruiken, die dan wel weer een stopcontact nodig hebben. Een 3 voudige stekkerdoos kan dat probleem verhelpen. Denk maar aan je laptop die je op wilt laden, maar tegelijkertijd ook je speakers aan wilt sluiten. Niet te vergeten de bureaulamp die aangesloten moet worden. Veel gedoe als je maar een aansluiting hebt die je kan gebruiken. Stekkerdozen kun je zowel in het wit als in het zwart verkrijgen. Het fijne is ook nog dat je ze in verschillende lengtes van de kabel kan bestellen. Betekent dus dat als je stopcontact ver van je bureau is, je een langere kabel wel kan gebruiken.

Diversiteit

Als het gaat om het interieur, dan is de kleur van een 3 voudige stekkerdoos wel belangrijk. Als je een zwarte bureau hebt, dan kun je dat weer matchen met een zwarte stekkerdoos. DIe valt dan niet zo snel op en is kamer ook gelijk wat netter. Daarnaast zijn de kabels meestal wel zwart dus dat is ook nog een plus. In sommige gevallen wil je dat ze juist opvallen, zoals bij een bouwplaats. Dan is een stekkerdoos in het rood wel een prima optie en kan iedereen die vinden.

3 voudige stekkerdoos

Prijzen

Uiteraard zijn de kosten ook verschillend. Een 3 voudige stekkerdoos waarbij de kabel 5 meter lang is, is natuurlijk duurder dan eentje met een kabel van 2 meter. Verder kan het materiaal ook verschillen. Als je een wat stevigere stekkerdoos wilt hebben, dan kun je voor een aluminium model gaan. Daarnaast zijn er ook modellen die je met een klem kun vestigen, waardoor die dus niet blijft verschuiven en op een plek blijft zitten. Keuze zat dus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *