Op zoek naar behang, neem een kijkje bij Eijffinger

behang eijffinger

Even een korte voorstel ronde. Eijffinger staat bekend om zijn kwaliteit in behang maar ook in haar stoffen. Daarom is Eijffinger de perfecte leverancier voor als je op zoek bent naar sfeer in huis.

Eijffinger behang is stijlvol , speciaal , soms out of the box en vooral van een mooie goede kwaliteit. Als je het papier in je handen hebt weet u precies wat ik bedoel. In de meeste gevallen gaat het hier over vliesbehang. Dit wil zeggen dat u de wand insmeert met behanglijm en u direct kunt gaan plakken. Eijffinger behang is speciaal. Patronen, vormen, 3D effecten, zacht en effen of out of the box. Kiest u voor een blikvanger, dan kiest u voor Eijffinger.

behang eijffinger

Het mooie van Eijffinger is dat ze eindeloze combinaties hebben. De blikvanger op een kleine wand en precies de kleur uit het patroon bestaat er in het effen. Zo slaat u de plank nooit mis want de kleuren passen perfect. Eijffinger biedt u een wand vol bloemen of juist één bloem op één wand. Ze biedt u een wand van rust in de mooiste effen kleuren. Maar toch vaak met een kleine twist om het extra speciaal te maken. Denk hierbij een voelbaar structuur, met het zonlicht er op leeft als ware de wand.

Het mooiste is nog dat Eijffinger haar stoffen en behangcollectie met elkaar combineert. Het zelfde patroon op de wand als voor uw raam. Of een kleur inbetween die aansluit op uw kleur behang. De stoffen zijn uiteraard ook voor andere doeleinden te gebruiken. Zo heeft u een kussen op de bank of een hoofdboord bij uw bed in dezelfde stijl als uw behang van Eijffinger.

Eijffinger staat dus voor eindeloze combinaties. Ze zijn stijlvol, gaan met de trends mee , voor iedere stijl een keus en vergeet niet uw stof er bij te kiezen. Maak uw totaal plaatje af met behang Eijffinger.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*