Op woningjacht? Schakel een aankoopmakelaar in

fransen & kroes makelaar in amsterdam

Zoals bekend heerst er in Nederland nog altijd een forse huizencrisis. En ondanks dat de politiek plannen maakt voor het bijbouwen van woningen zal er voorlopig nog wel een tekort blijven heersen. Voor mensen die een woning willen kopen is dat uiteraard niet gunstig. Zeker voor ‘starters’ is dat het geval, want woningen in de lagere prijsklassen blijken niet zelden erg lastig te verkrijgen. Geen wonder dus, dat velen die op woningjacht zijn zich laten bijstaan door een aankoopmakelaar. Fransen & Kroes makelaars in Amsterdam is een voorbeeld van een makelaar die als aankoopmakelaar zou kunnen dienen, juist ook omdat onze hoofdstad en de regio eromheen welhaast het epicentrum lijkt van de woningnood. Met een aankoopmakelaar in de arm heb je als kopende partij desalniettemin meer kans. In de volgende alinea lees je waarom.

fransen & kroes makelaar in amsterdam

Om deze redenen heb je baat bij een aankoopmakelaar

Wanneer je ervoor kiest je bij je huizenjacht te laten bijstaan door een aankoopmakelaar, dan heb je hier de volgende voordelen bij:

  • Je krijgt vaak woningen die te koop komen te staan eerder te zien dan het grote publiek op bijvoorbeeld Funda.
  • Je aankoopmakelaar kan met je mee woningen bezichtigen. Zo kun jij gerust je gevoel laten spreken, want de makelaar zal je altijd nog wijzen op de pragmatische voor- en nadelen van de woning.
  • Mocht je interesse hebben in een woning dan zal de aankoopmakelaar je bijstaan in het proces van het bieden.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*