Ontwerp je eigen decoratie op de muur

bestickering

Het is natuurlijk mogelijk dat je een sticker zoekt die niet is te vinden in het assortiment van plakhetzelf.nl. In dat geval kun je eenvoudig zelf een muursticker ontwerpen, op deze manier heb je precies wat je wenst. Met de online ontwerper stel je simpel je eigen ontwerp samen, eigen afbeeldingen en tekst zijn toe te voegen. Maar ook codes, openingstijden, adressen of bepaalde spreuken zijn mogelijk. Houd je van natuur of dieren dan kies je daar een afbeelding van, wat je ook wenst met je eigen ontwerp is alles mogelijk.

Afbeelding

Ook gesneden stickers kun je zelf ontwerpen

Een muursticker die gesneden is kan je ook eenvoudig zelf ontwerpen met onze online tool, teksten, afbeeldingen of iets anders naar wens samenstellen. Zowel particulieren als bedrijven maken gebruik van de mogelijkheid om een eigen ontwerp te maken. Je hebt altijd een prachtig resultaat omdat je alleen de sticker aanbrengt zonder randen. Ben je een liefhebber van leuke spreuken of teksten dan zijn deze in ieder gewenst formaat, of lettertype te ontwerpen. Hiervoor kun je ook contact opnemen met plakhetzelf.nl.

behang

Geschikt voor iedere ruimte in huis of op het werk

Niet alleen thuis maar ook op het werk kun je een muursticker aanbrengen, wat denk je ervan om je saaie kantoorruimte op te vrolijken met een mooie afbeelding of spreuk op de muur? Geen slaapverwekkende witte muren meer, maar eigen afbeeldingen waarbij jij je thuis voelt. Probeer de online ontwerper uit en kijk wat de mogelijkheden zijn, letters, afbeeldingen en naar hartenlust combineren met kleuren. Ook het aanbrengen van de sticker kun je eenvoudig zelf doen.