Natuursteen tegels in huis van Totaaltegel

Hout look

Je hebt een nieuw huis en je wil een vloer leggen? Leuk, maar ook ingewikkeld. Er is namelijk zoveel keuze dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Bij Totaaltegel krijg je deskundig advies en willen ze altijd wel meedenken over de beste keuze voor jou. Een populaire trend van dit moment? De natuursteen tegels.

vloer

Natuursteen voor een warme uitstraling

Een veel gehoord punt van kritiek bij tegels is dat het je woning een kille, koude uitstraling geeft. Het tegendeel is echter waar. Als je deze associatie hebt bij een tegelvloer dan denk je wellicht aan badkamers en toiletten. En het klopt: die witte, standaard tegels geven een vloer een nogal kille uitstraling. Gelukkig kan er tegenwoordig veel meer als het om tegels gaat.

Een vloer van natuursteen tegels kun je in vele kleuren bestellen. Vaak gaat het om warme, maar toch strakke kleuren. Denk hierbij aan antraciet maar ook een kleur die lijkt op bruin. Het meest bijzondere aan natuursteen – welke kleuren je ook kiest – is de ruwe uitstraling. Een vloer van natuursteen wijkt immers op sommige plekken af. Natuursteen is nu eenmaal een natuurlijk product dat oneffenheden kent. Dit draagt bij aan een ruwe en stoere look in je woning.

CERADECO SLATE ANTRACITE

Soorten natuursteen

Uiteraard is ook bij natuursteen de keuze bijna oneindig. Leisteen is een populaire soort, maar ook hardsteen en travertin zijn in opkomst. Welke soort bij jou past, hangt sterk af van je inrichting en je smaak.