29 januari 2022

Mooiste ideeën voor een tuinfeest

2 min read

Als het weer omslaat naar warm en winderig, de aarde weer groen is en het buitenleven ons toeroept vanuit onze comfortabele woningen, heb je het perfecte excuus om een ​​intiem tuinfeest te geven. Kies een dag, nodig een kleine groep vrienden en familieleden uit (als de COVID-richtlijnen het toelaten) en bereid je voor op een veilige, sociaal afstandelijke middag in de open lucht.

Theekransje houden?

Een klein theekransje organiseren? Breng de favoriete melanges van de gasten naar voren, komkommersandwiches en dek de tafel met je beste porselein. Een babyshower of verjaardagsfeestje vieren? Ga helemaal uit en toon centerpieces, decor en meer op gelaagde stands – zelfs als sommige gasten nog steeds virtueel aanwezig moeten zijn, zullen de details niet onopgemerkt blijven.

Warme dagen en aangenaam koele avonden zijn gemaakt om buiten te entertainen. Om je buitenruimte beter te benutten, moet je ervoor zorgen dat er comfortabele stoelen en schaduwrijke markiezen zijn. Houd bij het decoreren rekening met wat bestand is tegen de elementen – regen of zonneschijn: mos, gegalvaniseerd metaal, keramiek en steengoed, kruiden en verse bloemen. Kijk bij www.rainbow-collection.nl voor het assortiment tegen de weersomstandigheden.

Kruiden en fruitbomen zijn altijd rijp om in je achtertuin te worden geplukt, dus verzamel ze in een kruik-middelpunt dat gasten uit zichzelf kunnen vinden. Een mooie mix van tuinrozen, ranonkels, erwten en anemonen staat altijd schitterend in kopjes en schalen. Zelfs de kleinste decoraties dienen dubbel werk aan tafel: servethouders, drinkschalen en voedsel hoezen om ongedierte op afstand te houden.

Wat betreft eten en drinken, houd het menu licht en lekker. Limonade, kruidenthee en fruitige sangria kunnen ook worden gekoeld en geserveerd door ze in een beladen emmer met ijs te laten. Je kan ook leuke cocktails aanbieden of gezamenlijk een cocktail workshop organiseren voor je theekransje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *