Moderne verlichting voor elk interieur

Verschillende verlichting

In interieurprogramma’s op televisie komt het regelmatig aan bod. Bewoners hebben hun woning opnieuw ingericht, maar ze zijn niet tevreden over het resultaat. Het tv-programma laat een paar deskundigen langs komen, die hun licht over de situatie laten schijnen. Vaak kunnen zij met een paar simpele adviezen al veel verbetering aanbrengen. Soms kunnen een paar stuks moderne verlichting al een wereld van verschil maken. Die programma’s illustreren hoe belangrijk het is om de juiste verlichting te kiezen voor je interieur. Als je er zelf geen verstand van hebt in het de moeite waard om je door een specialist te laten adviseren.

Mooi licht

Verlichtingsadvies

Je kunt natuurlijk advies vragen bij een deskundige in de bouwmarkt, mar die weet niet al teveel over moderne verlichting. Als je op zoek bent naar sfeer in je huis door middel van moderne verlichting kun je beter naar een specialist gaan. Bijvoorbeeld bij één van de winkels waar de collecties van Brand van Egmond worden verkocht. Dat bedrijf maakt al dertig jaar design collecties op het gebied van moderne verlichting. In het assortiment zijn vele hang-, wand-, tafellampen- en plafonnieres te vinden. Door te kiezen voor moderne verlichting met enkele lampen uit dezelfde collectie heb je automatisch lampen die qua uitstraling prima bij elkaar passen.

Mooie verlichting

Advies op locatie voor moderne verlichting

Het is nog beter als je de adviseur van één van de resellers van Brand van Egmond bij je thuis laat komen voor een verlichtingsadvies. Je hebt dan de gelegenheid om je interieur te laten zien en aan te geven met welk soort moderne verlichting je dat interieur meer sfeer wilt laten uitstralen. De adviseur zal na enkele dagen een voorstel voor een verlichtingsconcept met moderne verlichting aan je presenteren. Jij hoeft dan alleen nog maar te beslissen wat je gaat aanschaffen.