Met ProviderCheck ben je zeker van de best passende internetsnelheid

Heb je de Providercheck weleens gedaan? Daarmee kun je heel eenvoudig internet vergelijken op een 100% objectieve manier. De ProviderCheck is namelijk niet aangesloten bij een provider of onderdeel ervan. Het is een heel handige tool. Als je op zoek bent naar een voordelig en stabiel internetabonnement hebt en hierop gaat googelen, dan zie je al snel door de bomen het bos niet meer. Het vergelijken van de verschillende internetabonnementen is lastig, behalve als je dit doet via Providercheck. Door je postcode in te toetsen zoekt de tool alle beschikbare internetproviders en zet de informatie netjes voor je op een rij.

Onafhankelijk

ProviderCheck biedt ook nog eens de laagste prijsgarantie. Alle informatie wordt verkregen via de providers zelf. ProviderCheck ontvangt een commissie voor elk afgesloten abonnement. Als consument merk je daar helemaal niks van. Bovendien krijg je op je nieuwe abonnement altijd minimaal €10 extra korting. De ProviderCheck is handig als je bent verhuisd en opnieuw internet en wellicht ook telefoon en televisie wilt installeren. Maar ook als je al een paar jaar bij dezelfde provider bent en eigenlijk niet meer zo tevreden bent of je wilt gewoonweg weleens een andere provider proberen om te zien hoe dat bevalt. Vaak heeft dat te maken met veranderde wensen of leefsituaties. Feitelijk zou je eens per jaar zo’n check moeten doen. Zo heb je altijd een abonnement wat up-to-date is en wat bij je past.

Speedtest

Het dagelijks werk van de mensen van ProviderCheck is, om de beste deals voor je te zoeken en aan te bieden. Gaat het om internet dan kun je ook aangeven welke internetsnelheid je minimaal nodig hebt. Daar wordt dan de juiste provider bij gezocht. Met de speedtest wordt nagegaan welke internetsnelheid sowieso mogelijk is op jouw adres. Ook kun je glasvezel providers vergelijken. Dat is natuurlijk alleen van toepassing als je woning beschikt over een glasvezel aansluiting. Als je je keuze hebt gemaakt, word je doorgelinkt naar de nieuwe provider en kun je zelf het nieuwe abonnement afsluiten. Zodra het mogelijk is met je huidige contract, wordt de overstap gerealiseerd en ben je voor minimaal een jaar verzekerd van goed internet. Bij ProviderCheck ben je van harte welkom met jouw advies en tips. Heb je een idee of een opmerking? Schroom dan niet om contact op te nemen per telefoon, mail, facebook of twitter. De mensen van ProviderCheck vertellen graag meer over wat zij doen en zijn ook benieuwd naar goede ideeën om hun product te verbeteren.