29 januari 2022

Meer sfeer in jouw woonkamer? Volg deze tips!

2 min read
gezellig huis

Ontbreekt het al langere tijd aan sfeer in jouw woonkamer? Zonde! Je brengt hier immers heel wat tijd door. Of dit nu alleen is, met je partner of met meerdere gezinsleden. Een niet sfeervolle woonkamer zorgt er onder andere voor dat je niet echt tot ontspanning komt. Kom je regelmatig bij vrienden over de vloer die wél een sfeervolle kamer hebben, maar lukt het jou niet om dit zelf voor elkaar te krijgen? In deze blog geven we enkele tips! 

Tip 1: Geef je op voor VTwonen: weer verliefd op je huis 

Wekelijks is het televisieprogramma ‘VTwonen: weer verliefd op je huis’ te zien. In dit woonprogramma helpen professionele stylisten diverse mensen om letterlijk weer verliefd te raken op hun eigen woning. Styling is een vak apart en niet iedereen heeft hier gevoel voor. Bij ‘VTwonen: weer verliefd op je huis’ zijn ze regelmatig op zoek naar nieuwe kandidaten. Wil jij je woonkamer onder handen laten nemen door professionals? Geef je dan op voor dit televisieprogramma. Wellicht ben jij één van de kandidaten voor in het nieuwe seizoen. 

Tip 2: Een houten vloer doet wonderen

Hout is een van de beste grondstoffen om toe te passen in een interieur als het gaat om toevoegen van sfeer. Hout wordt veel toegepast bij het maken van meubels. Wil je maximaal sfeer in jouw woonkamer? Kies er dan voor om een houten vloer te leggen in de woonkamer! Ook een grenen vloer is een goede tip als het gaat om sfeer in jouw woonkamer.

Tip 3: Een gashaard (of sfeerhaard) Vuur doet het altijd goed als het gaat om het toevoegen van sfeer in een woonkamer. Onze tip: schaf een gashaard aan of ga voor een sfeerhaard! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *