4 december 2021

Leverancier kinderopvang voor de inrichting van jouw kinderopvang

2 min read
duurzame luiers

Leverancier kinderopvang en onderwijs nodig? Dan ben je bij Baaslevert aan het juiste adres. Ze leveren al vele jaren producten aan kinderopvangen en het basisonderwijs. Dit doet Baaslevert op een bewuste manier, de producten die ze leveren zijn namelijk gemaakt van natuurlijke materialen. Op die manier houden ze rekening met de gezondheid van het kind. Iets waar jaren geleden veel discussie over ontstond, door de geïmporteerde producten uit Azië. Deze producten zoals bijvoorbeeld speelgoed, voldeden niet aan de regels van de EU, en beschikte over stoffen die giftig zijn voor het kind.

Alles wat je nodig hebt voor een veilige en comfortabele kinderopvang

Inrichting kinderopvang en die van het basisonderwijs moet uiteraard veilig en comfortabele zijn voor het kind. Bij Baaslevert kun je terecht voor een inrichting die geschikt is voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Zo verkopen ze bijvoorbeeld een commode met wasbak, lades en deurtjes, waarmee je gemakkelijk een kind kunt verschonen. Maar denk ook aan schattige knuffeldoekjes, opbergmanden en speelwerkverdiepingen met trap.

Educatieve producten

Naast producten voor de inrichting van de kinderopvang, levert Baaslevert ook producten die bijdragen aan de ontwikkeling van het kind. Iets wat zeker niet onbelangrijk is, het gaat namelijk niet alleen maar om het opvangen van kinderen en het maken van rekensommetjes. Zo kun je producten bestellen die de kinderen, en het personeel kunnen gebruiken tijdens het buitenspelen. Zoals driewielers, een houten tankstation, en ruime wandelwagens die voorzien zijn van alle gemakken. Ze hebben zelfs een verrijdbare garderobe voor kinderkleding in hun collectie.

Helaas is Nederland een land waar het wel eens regent. Daarom heeft Baaslevert ook genoeg producten die geschikt zijn voor het binnen spelen. Denk aan duurzame lijm en penselen om mee te knutselen. Maar ook houten muziekstaven, en stickers die je kunt geven als beloning na het maken van een goede rekensom.

De juiste verzorging en hygiëne

Het is goed wanneer kinderen in contact met elkaar komen, dit hebben ze nodig voor het opbouwen van hun weerstand. Echter mag de juiste verzorging en hygiëne natuurlijk niet ontbreken. Zo kun je bij Baaslevert washandjes bestellen voor het wassen van de gevoelige en zachte kinderhuid. Maar bijvoorbeeld ook ecologische reinigingsmiddelen, servies, en alle toebehoren om het lokaal schoon en veilig te houden.

Waarom kies je voor Baaslevert

Zoals je al kon lezen is Baaslevert bewust bezig met het leveren van veilige materialen. Maar dat is niet de enige reden om te bestellen bij deze leverancier. Ze staan bekend om hun goede persoonlijke service en constante ontwikkeling. Baaslevert wil door hun samenwerking met kinderopvangen en basisscholen de gehele branch verbeteren, en daarnaast ook verduurzamen. Door te bestellen bij Baaslevert, draag ook jij bij aan een betere en veiligere toekomst voor ieder kind.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *