29 januari 2022

Leuke items voor in en om het huis

1 min read

Een woning is nooit af. Altijd is er wel iets te doen in of om het huis en woontrends volgen elkaar snel op. In deze woonblog gaan we in op enkele leuke items die je kunt toevoegen aan jouw woning. Heb jij zelf nog tips? Laat gerust even een reactie achter onderaan deze blog! 

  1. Een mooi naambordje

Als woningeigenaar ben je natuurlijk trots op je woning. Je wilt laten zien dat je hier woont. Dat doe je met een leuk naambordje. Kijk eens verder dan het standaards saaie witte naambordje en ontwerp zelf je eigen naambord! Je kunt ervoor kiezen om de namen van alle bewoners toe te voegen aan het naambordje, maar je kunt natuurlijk ook enkel het huisnummer tonen. Het is maar net wat jij wil! Onze tips: 

  1. Fairybell! 

Als de dagen korter worden (en het rond 17.00 uur buiten al pikkedonker is) is het leuk om het huis zowel van binnen als van buiten te verlichten. Dit kun je op verschillende manieren doen. In deze blog willen we je graag een tip geven: de fairybell. Een fairybell is een kerstboom, gemaakt van verlichting. De fairybell wordt doorgaans in de voor- of achtertuin geplaatst en zorgt voor enorm veel sfeer. 

  1. Vogelhuisjes aan de muur

Vind je het gezellig als er leven in de tuin is? Dan is het tijd om een aantal vogelhuisjes op te hangen! Vogelhuisjes ogen gezellig en zorgen er natuurlijk voor dat vogels jouw tuin weten te vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *