4 december 2021

Kies voor eenvoudige bediening

2 min read
Somfy buismotoren

Een zonwering moet eenvoudig te bedienen zijn, het met de hand in en uitdraaien is niet meer van deze tijd. Zeker wanneer de zonwering aan de buitengevel hangt waar je er niet bij kunt, zijn Somfy buismotoren ideaal om deze aan te sturen. Met de sensoren die mogelijk zijn, hoef je niet bang te zijn dat de zonwering niet beschermd is. Door deze moderne technieken zal de motor niet aan gaan wanneer er iets wordt gedetecteerd in de baan van het zonnescherm. Op deze manier zijn er verschillende technieken, die het gebruik eenvoudiger en tevens veiliger maken.

Somfy buismotoren

Kies voor de goede motor

Als je een mooie zonwering hebt besteld bij Sunstyle, is het natuurlijk wel de bedoeling dat je ook de goede Somfy buismotoren kiest. Hoe breder het scherm is, of hoe groter de uitval des te zwaarder moet de motor zijn om de zonwering goed te laten functioneren. Gelukkig werken de specialisten van sunstyle-zonwering.nl al vanaf 1998 met de verschillende producten, dus weten zij precies wat nodig is om de producten perfect te laten functioneren. Wat voor zonwering je ook wenst, voor ieder product is er een passende oplossing te vinden.

Voordelig en kwalitatief hoogstaand

Dat voordelig niet altijd mindere kwaliteit betekent zien we goed terug bij Somfy buismotoren in combinatie met de Sunstyle zonweringen. De producten zijn ondanks de voordelige prijzen van uitstekende kwaliteit, voordeel is ook dat je de verschillende producten kunt combineren met elkaar. Met het homecontrol systeem, kun je verschillende merken aansluiten, van zonweringen tot rolgordijnen of rolluiken. Wil je later er nog een buismotor bij aansluiten dan is het systeem eenvoudig uit te breiden, kijk snel in de webshop voor alle mogelijkheden. Door de jarenlange ervaring van de medewerkers, kunnen zij je precies vertellen wat er allemaal mogelijk is met de producten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *