Jouw nieuwe warmwaterboiler vind je bij Boilermarkt

Logo-Boilermarkt

Ben je onlangs verhuisd of de elektrische boiler van je huidige woning kapot gegaan en ben je daarom op zoek naar een nieuwe warmwaterboiler? Dan ben je bij Boilermarkt aan het juiste adres. Dit bedrijf zijn zoals de naam al doet vermoeden echte experts op het gebied van boilers en alles wat hierbij komt kijken. 

Grote en kleine boilers 

Het bedrijf biedt kleine en zeer grote warmwaterboiler aan. De vraag aan de hoeveelheid warm water voor de klant bepaald de grootte van de boiler waar hij naar op zoek is. Boilermarkt is al jarenlang actief binnen deze branche en hebben in de loop van de jaren erg veel ervaring en kennis opgedaan waardoor zij de klant uitermate goed kunnen helpen met het vinden van de passende boiler. Hiervoor is het bedrijf ook 24/5 bereikbaar omdat zij begrijpen dat het uitzoeken van een boiler geen dagelijkse bezigheid is en de klant behoefte kan hebben bij het vinden van de passende boiler. 

boiler

Een snelle levering en 30 dagen bedenktijd 

Het bedrijf biedt een zeer ruim assortiment aan waardoor je als klant zeer veel keuze zult hebben tussen veel verschillende boilers van 3 verschillenden merken. Het bedrijf biedt boilers aan van AEG en Tatramat. Wanneer je besluit om over te gaan tot een aankoop zal deze snel en gratis geleverd worden. De klant heeft tevens 30 dagen bedenktijd. Wanneer de klant binnen 30 dagen ontevreden is met het product kan hij deze gemakkelijk retourneren.