Je tuin vernieuwen? Bekijk deze programma’s voor de nodige inspiratie!

tuin

Ben jij een liefhebber van het buitenleven? Dan ben je vast erg blij met je tuin! Net als met mode, zijn er ook verschillende tuintrends te ontdekken. Is jouw tuin al langere tijd niet aangepakt en ben je op zoek naar inspiratie? Maar lukt het je niet om aan inspiratie te komen? In deze blog deel ik een aantal televisieprogramma’s waarin de tuin centraal staat. Door deze programma’s te bekijken, kom je ongetwijfeld aan nieuwe inspiratie. 

Eigen huis en tuin: lekker leven

Eigen huis en tuin, wie kent het niet? Vanaf 1990 te zien bij RTL4. Gepresenteerd door Nico Zwenkels en Manon Thomas. Later was de presentatie in handen van Rob Verlinden en Anniko van Santen. Helaas is dit programma gestopt op 6 juni 2020. Dit omdat het te duur was om het programma te produceren. Het programma is nieuw leven ingeblazen en is tegenwoordig te vinden onder de naam ‘Eigen huis en tuin: lekker leven’. In dit programma staat lifestyle i.c.m. het buitenleven centraal. Nog steeds erg leuk om te bekijken. 

De Grote Tuin Verbouwing

Op SBS6 wordt ‘De Grote Tuin Verbouwing’ uitgezonden. Ben je op zoek naar inspiratie voor jouw tuin? Dan is het echt goed om dit programma te bekijken! Dankzij dit programma heb ik veel inspiratie gekregen voor mijn eigen tuin. Ik heb mede door dit programma de bestrating volledig vernieuwd. Ik heb gelijk mijn oprit meegepakt en heb nieuwe oprit stenen geplaatst. 
Het resultaat? Ik heb nu een prachtige nieuwe tuin én een gloednieuwe oprit. Dagelijks geniet ik van mijn buitenruimtes. Waar haal jij inspiratie uit op het gebied van wonen en je tuin? Ik ben erg benieuwd! 

Leave a comment

Your email address will not be published.


*