4 december 2021

Je interieur speciaal maken

2 min read

Als je een nieuw huis hebt of je juist je eigen interieur zat bent, dan is het tijd om inspiratie op te doen. Tegenwoordig zijn er enorm veel stijlen waar je inspiratie uit kunt halen. Denk bijvoorbeeld aan een scandinavisch design waar simpliciteit centraal staat. ook bij een modern design staat simpliciteit centraal. In dit artikel bespreken we twee interieurs die je kunt toepassen op jouw huis als je van oude deuren houdt. Met oude deuren bedoelen we oude houten deuren in oude stijlen.

Een industrieel interieur

Heb je een oude deur van staal? Deze staat ideaal in een industrieel interieur. Hier wordt namelijk veel gebruik gemaakt van koude kleuren en metalen. Deze metalen zijn vaak terug te zien in industriële settingen, zoals een fabriek. Buizen van verwarmingen zijn juist een toevoeging in dit interieur. Wil je het interieur warmer maken? Dat kan door 1 kleur toe te voegen die terug komt in de accessoire. Ook het gebruik van hout in tafels, stoelen en andere dergelijke meubels zorgt voor meer warmte in dit interieur. 

Een landelijk interieur

Heb je een oude deur van hout? Dan kan het zijn dat juist een landelijk interieur goed zal staan. Met een landelijk interieur wordt het interieur dat je vaak op het platteland terug vindt bedoeld. Hier wordt gebruik gemaakt van natuurlijke kleuren, zoals oranje, geel, groen of blauw. Ook komen er natuurlijke materialen in dit interieur voor. Wol, linnen en hout zijn ideaal voor het landelijk interieur.

Heb je nog geen oude deur in huis? Of wil je meer oude deuren die passen bij het interieur dat je nu hebt? Dan kan je bij Destijdsch terecht. Hier is een grote variatie aan oude deuren specifiek om een extra vleugje in je interieur terug te laten brengen. Ga naar de website voor het assortiment of voor meer advies!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *