4 december 2021

Het hele jaar door groen in huis

2 min read
kunstplanten van Maxifleur

Iedere plant in huis vraagt een ander onderhoud, het is niet heel vreemd dat mensen moeite hebben om planten mooi te houden. Hoe vaak gebeurd het niet dat je vergeten bent water te geven, de bladeren worden bruin en vallen van de plant af. Met kunstplanten van Maxifleur heb je het hele jaar door een perfect groene plant, niet van echt te onderscheiden door de professionele materialen die zijn gebruikt. Het onderhoud bestaat uit het stofvrij houden van de plant, voor de rest geniet je er alleen maar van.

Geen onderhoud

Zeer subtiel en natuurgetrouw nagemaakt

De kleine details zijn in de kunstplanten van Maxifleur meegenomen, neem de bladeren die eruit zien als echt. Zelfs de kleinste details, als de nerven zijn in de bladeren zichtbaar. Als je voelt aan de plant denk je dat je te maken hebt met een echte plant, geen hard plastic zoals dat vroeger werd gebruikt. De bloeiende planten heb je het hele jaar plezier van, geen uitval van bloemen en altijd in optimale conditie. Waar je de plant ook in huis of bij een bedrijf neerzet, zonlicht of een donkere plaats kan geen kwaad.

Mooie details

Laat iedereen zich welkom voelen bij binnenkomst

Heb je als bedrijf dagelijks klanten over de vloer wil je deze natuurlijk een warm welkom heten bij binnenkomst, met de zijden kunstplanten van Maxifleur weet je zeker dat bezoekers zich warm welkom geheten voelen. Ook op de werkplek doen planten het altijd goed, het verhoogt de sfeer en productiviteit onder de werknemers. Nog een reden om te kiezen voor Maxifleur, de specialist op het gebied van levensechte kunstplanten.