Haal dag en zonlicht binnen in je kamer

Bouw-Handel

Daglicht is belangrijk om goed te kunnen functioneren, het bepaald voor een groot deel ook je stemming. Zou je een dag moeten doorbrengen zonder daglicht dan zul je merken dat je humeur er niet beter op geworden is. Een dakraam is niet alleen comfortabel, het zorgt er ook voor dat er zon en daglicht naar binnen komt in je kamer. Er is een zeer ruime keus in de soorten dakramen die er zijn, niet alleen in de maten maar ook in uitvoering er van. Geen dakraam heeft dezelfde eigenschappen, let hier goed op voor je een keuze maakt.

Houten dakraam

Verschillende prijsklassen

Of je nu een relatief simpel dakraam wilt of een luxe uitvoering waarbij je het comfort van je woning verhoogt. Wij hebben voor ieder budget bijpassende dakramen beschikbaar. Weet je niet precies wat de mogelijkheden zijn voor jouw woning dan kunnen wij je helpen, op deze manier maak je de goede keuze voor je woning en het comfort. Ook voor informatie over het goed plaatsen van een dakraam kunnen wij je van dienst zijn, het plaatsten van een dakraam is belangrijk aangezien je een gat in het dak moet maken.

Kunststof dakraam

Dakramen voor zolders en vlieringen

Wil je een dakraam op de vliering hebben voor meer licht dan kom je over het algemeen beter uit met een kleiner raam dan de standaard maten. Bij een dakraam ben je ook afhankelijk van het type dakpan op het dak, deze bepaald de maat van het raam. Er zijn ook universele uitvoeringen als je niet weet welk soort dakpan op je dak ligt.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*