Garant schilderplan, eenvoudig, handig en altijd op tijd

Roukens & van Gaalen

Een woning is over het algemeen het meest kostbare bezit wat we hebben. Wanneer je zorgeloos wilt genieten van dit fijne onderkomen, dien je er goed voor te zorgen. Onderhoud plegen is een noodzakelijk iets wanneer het gaat om duurzaamheid. Door bijvoorbeeld de kozijnen geregeld te voorzien van een nieuwe laag verf zul je er langer plezier aan beleven omdat ze niet gaan rotten. Het plaatsen van nieuwe kozijnen is een dure grap, beter voorkomen dan genezen dus laten we maar zeggen. Bovendien zien opnieuw geschilderde kozijnen er een stuk mooier uit. Heb je wel eens gedacht om je in te schrijven bij het Garant Schilderplan?

Geregeld het schilderwerk laten verrichten met het Garant schilderplan

Wellicht heb je zelf weinig tijd of ben je niet handig genoeg om je woning te voorzien van een vers laagje verf. Het niet doen is geen optie, dan worden de kosten voor vervanging van onderdelen alleen maar groter. Het uitbesteden aan een bedrijf dat gespecialiseerd is in het onderhouden van schilderwerk is wel een goede optie. Wanneer je er helemaal geen omkijken meer naar wilt hebben de aankomende tien jaar, dan is het Garant schilderplan wellicht iets voor jou. 

Maar liefst tien jaar geen omkijken meer naar het schilderwerk van je woning

Gemiddeld is de buitenzijde van een huis elke vijf jaar toe aan een schilderbeurt. De binnenkant wordt door de meeste mensen elke zeven jaar gedaan. Het is absoluut begrijpelijk wanneer je niet meer precies weet wat er nu wanneer is geschilderd en hoe lang dat nu inmiddels geleden is. Daarom is het schilderplan in werking getreden. Door je aan te melden voor dit plan, ben je altijd op tijd met je schilderbeurten en zul je niet snel voor vervelende en dure verrassingen komen te staan zoals een rotte deur, een lekkende dakkapel of een door vocht beschimmelde muur. Het Garant schilderplan gaat in werking en wanneer één van de onderdelen een schilderbeurt nodig heeft neemt er een schilder contact met je op om een datum in te plannen.

Altijd op tijd, de beste schilders zonder dat je zelf ergens aan hoeft te denken

Je hoeft dus vanaf het moment dat je het Garant schilderplan in werking laat treden nooit meer zelf na te denken wat en wanneer er geschilderd hoeft te worden. Je hoeft ook niet meer op zoek naar een vakkundige en gecertificeerde schilder. Er wordt enkel gewerkt met schilders die hun vak door en door verstaan. Dit is belangrijk omdat voor jouw woning alleen het allerbeste goed genoeg is.

Samenwerking met schilders door heel Nederland

Het Garant schilderplan is een groot succes omdat deze diensten door heel Nederland worden uitgevoerd met één vast aanspreekpunt. Vanaf het moment dat je voor het eerst contact opneemt heb je één contactpersoon. Dit geeft duidelijkheid. Bovendien is er door de vele samenwerkingen die het schilderplan inmiddels heeft opgezet altijd een schilder in jouw buurt. Je maakt dus gebruik van een schildersbedrijf in jouw omgeving waardoor voorrijkosten niet nodig zijn, en de prijs voordelig blijft.

Wil je ook gebruik maken van het Garant schilderplan? Kijk dan eens op de website Garantplan.nl

Leave a comment

Your email address will not be published.


*