Een sfeervolle woning samenstellen, maar dan goedkoop

Monumentaal pand

Bij het lezen van de titel krijg je argwaan. Dat begrijpen we als geen ander. Sfeer in huis creëren is en blijft een lastige opgave, en dat vooral wanneer je weinig te besteden hebt. De rapen zijn helemaal gaar wanneer je partner een andere smaak heeft betreft interieur. 

In dit artikel leggen we uit welke stappen je kunt zetten om tot een mooi, sfeervol en goedkoop interieur te komen.

Zoek het buiten de seizoenen om

Iedereen wil in de zomer lekker buiten in het zonnetje genieten op zijn of haar tuinstoel. Dergelijke aankopen gebeuren dan ook vlak vóór de zomer. Ga bij deze stap vooral na of het product wat je wil kopen in een bepaalde periode meer gekocht wordt dan een andere periode. In het geval dat het product seizoensgevoelig is, is het verstandig om het product te kopen wanneer de vraag laag is – dus buiten het seizoen. Zo bespaar je jezelf op kosten en heb je een tuinset voor relatief weinig.

Koop tweedehands producten

Veel mensen zijn nog terughoudend als het gaat om tweedehands producten. Deze mindset is anno 2020 behoorlijk achterhaald. Tegenwoordig zijn veel bedrijven juist gespecialiseerd in de verkoop van tweedehands producten. Denk bijvoorbeeld aan Lamers Kantoormeubelen

Buiten deze onderneming zijn er tal van ondernemingen die tweedehands banken, tweedehands stoelen of tweedehands bureaustoelen  aanbieden – en dat allemaal online. Het enige wat je hoeft te doen is ‘’tweedehands stoelen’’ intikken en voila. Je bent een goedkope leverancier van stoelen en banken tegengekomen. Het prijsverschil kan hoog oplopen. Voor een nieuwe bureaustoel betaal je circa 300 euro. Voor een tweedehands bureaustoel betaal je maximaal 150 euro! Tel uit je winst.

Bron: https://www.lamers-kantoormeubelen.nl/gebruikte-stoelen/bureaustoelen/

Stel je interieur anders op

Als je bij veel mensen naar binnen kijkt, zie je al jaren dezelfde opstelling van de meubels. Probeer het levendig te houden en doe eens gek. Stel het interieur daarom eens een keer anders op. Gewenning betekent in sommige gevallen namelijk ook saai. Vernieuwing betekent vaak spanning.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*