Een opfrisbeurt voor je badkamer

douches

Onze badkamer kon wel wat aandacht gebruiken want we hadden er al zeker 5 jaar niet echt naar omgekeken. Op zich ziet onze badkamer er nog prima uit en hebben we niks te klagen maar voor dat het straks echt vervalt. Ik wilde een paar kleine veranderingen toepassen om zo de badkamer weer helemaal op en top te maken. Vandaag wil ik met jullie delen welke kleine veranderingen in heb toegepast om mijn badkamer er weer als nieuw te laten uitzien.

De douche

Iedereen kent het wel de schimmelaanslag in de groeven tussen de badkamertegels, ik vind het echt irritant en klus om het weg te halen. Gelukkig kan je tegenwoordig geweldig spul kopen die de aanslag makkelijk weghaalt. Afgelopen week heb ik mij helemaal uitgesloofd en ben ik echt iedere naad langs gegaan en ben pas gestopt toen het echt weer blinkend schoon was. Ook vond ik het wel eens tijd voor een nieuwe kit rand. Gelukkig is mijn vriend mega handig dus kon hij dit mooi doen. Door deze twee aanpassingen leek mijn badkamer als nieuw maar ik had de smaak te pakken. Bij douches bij Douche Concurrent kocht ik een nieuwe douchekop want die was ook echt aan vervanging toe. Het assortiment douchekoppen was echt heel ruim en er was een goede keuze in prijsklassen. Dit keer heb ik wel iets meer uitgegeven aan mijn douchekop zodat die wat langer mee gaat want de kwaliteit is voor mij wel echt belangrijk.

Accessoires

Ik wilde ook nieuwe accessoires in de badkamer want dat had ik eerder niet en ik zie het steeds vaker bij vrienden thuis. Een gezellige plant kan prima tegenwoordig in de badkamer dus ben ik gaan kijken naar wat er leuk staat in onze badkamer. Ik heb voor een makkelijke plant gekozen die goed tegen vocht kan. Ook heb ik alle pakjes in douche vervangen en hebben we nu een prachtig ophang systeem. Maar ook hebben we gekeken naar een nieuwe spiegel want die we nu hebben vond ik een beetje saai. Het leek mij leuk om een spiegel met een lijst te nemen dat zorgt voor enorm veel sfeer. Ik vond deze spiegel via marktplaats echt een geweldige antieke spiegel met een mooie gouden lijst. Ook hadden we meer opbergruimte nodig en Ikea heeft daar geweldige opties voor, hun assortiment kastjes en opberg accessoires is zo groot dat ik bijna door de bomen het bos niet zag. Maar alles heeft een nieuwe en goede plek gekregen en onze badkamer ziet er weer fantastisch uit.