Een goed matras voor je gezondheid

140x200 matras

Heel veel mensen onderschatten bij de aankoop van een 140×200 matras hoe belangrijk dit is. Koop je een matras wat niet geschikt is voor jouw lichaam dan kan het zijn dat je niet goed slaapt, last hebt van je lichaam als je wakker wordt en niet uitgerust bent. Een nachtje wat minder slapen is niet erg, maar slaap je elke dag slecht dan heeft dit invloed op je dagelijkse werkzaamheden en je humeur. Laat het niet zover komen en ga voor een matras die jouw lichaam geeft wat het nodig heeft. Wordt iedere dag uitgerust en met een heerlijk gevoel wakker.

140x200 matras

Verschillende soorten matraskernen

Wanneer je hebt besloten om een 140×200 matras te kopen heb je de keuze uit verschillende soorten toplagen, iedere toplaag heeft zijn eigen unieke eigenschappen. De matrassen van Perfecthomeshop zijn geschikt voor personen van 50 tot 150 kilo en bieden perfecte ondersteuning. Afzonderlijke veren en veel luchtcirculatie garanderen je voldoende ligcomfort. Toplagen van verend schuim, koudschuim, kokosvezels, NASA traagschuim of latex. Het schuim wat wordt gebruikt is gecertificeerd en voldoet aan alle EU veiligheidseisen. De hoezen van de matrassen zijn eraf te halen en eenvoudig te wassen. Op deze manier heb je dus altijd een schoon en fris matras waar je op kunt liggen.

Wat voor bedbodem is mogelijk bij onze matrassen?

140x200 matras

Onze matrassen zijn geschikt voor verschillende soorten bedbodems. Iedere bedbodem zorgt voor een ander comfort. Leg je het 140×200 matras op een vlakke ondergrond, dan biedt dit directe ondersteuning. Houd je van een stevig bed dan is dit geschikt voor jou. Bij een lattenbodem is de luchtcirculatie tussen de latten goed voor het comfort. Er dient alleen wel opgelet te worden dat de tussenafstand van de latten niet groter is als acht cm. Is deze afstand te groot dan bestaat de kans dat het matras er tussen geduwd wordt tijdens het slapen. Bij een boxspring wordt er veel druk geabsorbeerd, daarom is deze bedbodem ook erg geschikt.