Een betere grill ontwerpen

Kamado Joe

Er is bij de ontwikkeling van de Kamado Joe een industrieel ontwerpbureau in de arm genomen, Bobby en Kerry hadden niet voldoende kennis op het model te ontwerpen. Nadat de ontwerpen klaar waren zijn zij ermee naar China gegaan om deze te laten vervaardigen, echter viel de kwaliteit van de Joe een beetje tegen die in China was gemaakt. Veel technische problemen en andere issues heeft een hoop tijd gekost, maar uiteindelijk kon het 1e exemplaar toch naar de U.S.A worden vervoerd.

Kamado Joe

Nog niet direct klaar voor gebruik

Na het vervoer naar de U.S.A. werd er al snel ontdekt dat de Kamado Joe nog niet klaar was om de kwaliteiten te evenaren van de andere exemplaren. De ontwerpers uit China werden uitgenodigd om goed op de hoogte te worden gebracht van de kwaliteit die ze in Amerika verwachten. Dit leerzame onderzoek leverde wel direct resultaat op, langzaam werd de barbeque een kwalitatief goede keramische barbeque. Het geheel nieuwe exemplaar werd alleen niet in de U.S.A. vervaardigd maar in China.

Grootste bedrijf anno 2020

Afgelopen jaren is het bedrijf blijven groeien, hierdoor is de Kamado Joe een van de grootste merken op het gebied van de keramische barbecue . Sterke punt van het bedrijf is dat zij niet minder dan 100% tevreden klanten willen hebben, je snapt dat dit er voor zorgt dat er keer op keer aan innovatie wordt gedaan. Klanten die tevreden zijn komen terug en zullen positief spreken over onze producten, daar kan geen marketing tegenop was de insteek.