4 december 2021

Direct kokend water met een quooker flex

2 min read
sanispecials-logo

Duurt het in de keuken erg lang voordat je warm water uit de kraan krijgt en wil je dit graag verhelpen? Dan is een quooker flex de ideale oplossing. Met dit product is het zelfs mogelijk om direct kokend water uit de kraan te krijgen zodat je het eten direct kan bereiden. 

Een quooker flex bij Sanispecials 

Sanispecials is een bedrijf die zoals de naam al doet vermoeden sanitair producten aanbiedt. Een quooker flex is in het assortiment daarom ook niet te missen. dit is namelijk erg handig in de keuken en het scheelt super veel tijd. je hoeft je tevens ook geen zorgen te maken dat je je vinger aan het tappen van het water brandt. De quooker is ook kindvriendelijk omdat er een speciale vergrendeling op de kraan is bevestigd. 

24/5 bereikbaar voor advies 

Wanneer je behoefte hebt aan advies of je jouw vragen graag door een echte specialist beantwoord wilt hebben kun je 24/5 contact met Sanispecials opnemen. Je zult dan in contact komen met een van de specialisten van het bedrijf die jouw helpt met het maken van de juiste keuzes en het vinden van een passend product. 

toilet

Een klant gemiddelde van een 9 uit 7644 klantbeoordelingen 

Het bedrijf biedt al jaren sanitair producten aan en hechten erg veel waarde aan de kwaliteit van de producten en de service die zij aanbieden. in de loop van de jaren hebben zij erg veel kennis en ervaring opgedaan en hebben al erg veel klanten mogen helpen met het vinden van het juiste sanitair product. Al deze katten zijn erg tevreden over de service en producten van het bedrijf  en dit is terug te vinden in het klasgemiddelde van en 9 die al meer dan 7644 klanten hebben gegeven.