Deze webwinkel helpt je bedrijf op de kaart zetten

Kei-gaaf.nl

Marketing is een vak apart. Er zijn talloze manieren om bij potentiële klanten onder de aandacht te komen maar ze zijn niet allemaal geschikt voor elk soort bedrijf. Bovendien is niet elke methode effectief. Er zijn echt een aantal zaken die je altijd helpen je bedrijf meer naamsbekendheid te geven, ongeacht wie je bent en wat je doet. De webwinkel kei-gaaf.nl helpt je daarbij.

Kei-gaaf.nl

Top of mind

Wanneer je probeert een merk bekend te maken bij mensen dan zijn er een aantal trucs die je toe kunt passen. Het is in principe altijd belangrijk om top of mind te zijn. Dat wil zeggen: dat mensen jou altijd bovenaan in hun brein hebben zitten als ze over een bepaalde dienst of een bepaald product denken. Dat is wat je wil bereiken en dat kan op veel manieren.

Laat je merk zien

Kei-gaaf.nl

Een goede manier om tot deze markt door te breken is door simpelweg zoveel mogelijk je merk te laten zien, waar je ook maar kan. Nu denk je wellicht: dat doe ik toch al? Je hebt visitekaartjes, een mooie website en je logo staat op je auto. Dat is leuk en aardig maar je wil ook iets doen met je bedrijf zelf. Heb je bijvoorbeeld grote ramen in je kantoorpand? Plaats daar dan stickers op met je logo! Telkens als mensen voorbij komen lopen dan zien ze jouw logo weer. Dat blijft bij ze hangen. Zo kun je ook muurstickers toepassen om die lege ruimte in je kantoor een belangrijke functie te geven.