De perfecte tuinmeubelen voor jouw tuin

De perfecte tuinmeubelen voor jouw tuin.

Nu iedereen aan huis gekluisterd is, of in ieder geval Nederland niet uit mag, ben ik na gaan denken over mogelijkheden om in Nederland op vakantie te gaan. Het eerste wat dan in mijn gedachte opkomt is een huisje in Landal of Centerparks, maar hier ben ik redelijk overheen gegroeid. Ik word zelf niet meer vrolijk van de kleine, stoffige huisjes. En ik wil ook niet meer betalen voor de bowling, boogschieten en minigolf. Na een poosje zoeken heb ik een aantal schattige huisjes gevonden met elk een prachtige diepe tuin. Het enige probleem is dat in deze pandemie de prijzen voor dit soort huisjes harder stijgen dan het aantal besmette mensen. Dus ik moest met een oplossing komen.

Op naar tuinmeubelland.

Wat mij aanspreekt aan deze huisjes zijn de tuinen, en dan in het specifiek de tuinmeubelen. Want de huisjes die ik had gevonden hadden een hout gestookte hottub, een sauna, een geweldig mooie tuin-set en heerlijk terrasverwarming. De tuin was één groot gezellig geheel. Dit is precies wat ik mis in mijn tuin. Daarom heb ik besloten dat ik, zeker in deze pandemie ga investeren in tuinmeubelen. Mijn mini-vakantie is dus niet bij Landal, maar bij Tuinmeubelland.

Permanente thuisvakantie.

Ik heb gister een klein rekensommetje gedaan. Als de pandemie nog lang door blijft gaan zou ik in die tijd ongeveer 2 keer op vakantie kunnen gaan. Omdat ik een luxepaard ben en het vertik om naar Centerparcs te gaan moet ik dus ook veel geld uitgeven aan mijn ‘hutje op de hei’. Een degelijke set aan tuinmeubelen bestaat uit een lounge set, verwarming en misschien een hottub. In totaal kom ik dan uit op ongeveer 4000 euro. Dat zou ik ook ongeveer kwijt zijn na 2 keer op vakantie in eigen land. Dus voor mij was de beslissing snel genomen. Ik zal een hele set aan tuinmeubelen hebben en het zal prachtig worden. Ik weet al helemaal welke kleur ik wil. Alles wordt een mooie donkerbruine kleur met een stalen onderkant. Niet alleen vind ik dit een mooie kleuren combinatie, maar het zorgt ook voor een heel mooi beeld met een kleurrijke tuin. Volgende week ga ik naar tuinmeubelland, het voelt echt alsof ik naar de Efteling ga. Ik heb ook al net als een kind in december aangekruist in de reclamefolder wat ik wil hebben. Dan hoef ik mij voortaan ook niet meer druk te maken over naar welk park ik op vakantie wil. Ik vier het gewoon thuis.

De perfecte tuinmeubelen voor jouw tuin.

Nu iedereen aan huis gekluisterd is, of in ieder geval Nederland niet uit mag, ben ik na gaan denken over mogelijkheden om in Nederland op vakantie te gaan. Het eerste wat dan in mijn gedachte opkomt is een huisje in Landal of Centerparks, maar hier ben ik redelijk overheen gegroeid. Ik word zelf niet meer vrolijk van de kleine, stoffige huisjes. En ik wil ook niet meer betalen voor de bowling, boogschieten en minigolf. Na een poosje zoeken heb ik een aantal schattige huisjes gevonden met elk een prachtige diepe tuin. Het enige probleem is dat in deze pandemie de prijzen voor dit soort huisjes harder stijgen dan het aantal besmette mensen. Dus ik moest met een oplossing komen.

Op naar Tuinmeubelland.

Hetgeen wat mij aanspreekt aan deze huisjes zijn de tuinen, en dan in het specifiek de tuinmeubelen. Want de huisjes die ik had gevonden hadden een hout gestookte hottub, een sauna, een geweldig mooie tuin-set en heerlijk terrasverwarming. De tuin was één groot gezellig geheel. Dit is precies wat ik mis in mijn tuin. Daarom heb ik besloten dat ik, zeker in deze pandemie ga investeren in tuinmeubelen. Mijn mini-vakantie is dus niet bij Landal, maar bij Tuinmeubelland.

Nooit meer zoeken naar een vakantiehuis.

Ik heb gister een klein rekensommetje gedaan. Als de pandemie nog lang door blijft gaan zou ik in die tijd ongeveer 2 keer op vakantie kunnen gaan. Omdat ik een luxepaard ben en het vertik om naar Centerparcs te gaan moet ik dus ook veel geld uitgeven aan mijn ‘hutje op de hei’. Een degelijke set aan tuinmeubelen bestaat uit een lounge set, verwarming en misschien een hottub. In totaal kom ik dan uit op ongeveer 4000 euro. Dat zou ik ook ongeveer kwijt zijn na 2 keer op vakantie in eigen land. Dus voor mij was de beslissing snel genomen. Ik zal een hele set aan tuinmeubelen hebben en het zal prachtig worden. Ik weet al helemaal welke kleur ik wil. Alles wordt een mooie donkerbruine kleur met een stalen onderkant. Niet alleen vind ik dit een mooie kleuren combinatie, maar het zorgt ook voor een heel mooi beeld met een kleurrijke tuin. Volgende week ga ik naar Tuinmeubelland, het voelt echt alsof ik naar de Efteling ga. Ik heb ook al net als een kind in december aangekruist in de reclamefolder wat ik wil hebben. Dan hoef ik mij voortaan ook niet meer druk te maken over naar welk park ik op vakantie wil. Ik vier het gewoon thuis.