4 december 2021

De mooiste tegels in Kerkdriel vind je bij Jan Van Erp

1 min read
JanvanErp

Ben je op zoek naar tegels Kerkdriel om een bedrijf in buurt te vinden ei mooie tegels aanbiedt voor een voordelige prijs? Dan raad ik aan om eens een kijkje te nemen op de website van Jan Van Erp. 

Zeer positieve reviews van voorgaande klanten

tegels kerkdriel

Het bedrijf heeft al meer dan 55 jaar ervaring in tegels en sanitair. Hierdoor kunnen zij uitstekend advies geven. Het bedrijf is tevens ook contact bezig met de nieuwste trends op het gebied van interieur. Bij Jan Van Erp is het mogelijk om gebruik te maken van een vrijblijvend adviesgesprek waar je uitgebreid advies zult ontvangen van een echte vakman. N het gesprek zal er een vrijblijvende offerte opgesteld worden waar de klant eventueel akkoord mee kan gaan. Door deze goede service zijn alle voorgaande klanten ook erg tevreden over de nieuwe tegels of badkamers die het bedrijf voor hen heeft geplaatst. Een aantal van deze reviews zijn ook terug te vinden op de website van het bedrijf. 

Levering uit eigen fabriek en een eigen montageteam

Jan Van Erp levert uit eigen fabriek waardoor zij de prijzen voor de klant laag kunnen houden. Het bedrijf beschikt tevens ook over een eigen montage team waardoor jouw aankopen altijd op de juiste manier worden geplaatst.