4 december 2021

De led gu 10 van Letsleds

1 min read
LOGO-letsleds

Wil je jouw woning graag een leuke sfeer geven? Dan is een led gu10 de ideale en voordelige oplossing. Met led verlichting geef je naam gemakkelijk een sfeervolle uitstraling aan jouw badkamer, woonkamer of keuken. 

De ip waarde van led producten

Bij led producten wordt er vaak gesproken over ip waarden. Deze waardes houden de beveiligingen van het product in. Een ip44 is bijvoorbeeld bestand tegen aanraking met spanningsgevoelens voorwerpen. Een ip65 daarin tegen is zeer goed bestand tegen stof en kleine waterstralen. Letsleds hecht is erg veel waarde aan de kwaliteit van de producten die zij aanbieden.  

Een zeer ruime keuze tussen verschillende led producten 

Het bedrijf heeft in de loop van de jaren die zij inmiddels werkzaam zijn het assortiment en de service die zij aanbaden erg uitgebreid. het bedrijf biedt momenteel een super ruim assortiment aan waardoor je altijd het led product zult vinden waar jij naar op zoek bent.

led-verlichting

De volgende dag in huis 

Letsleds biedt ook een zeer goede service. zij zijn tot 23.00 uur bereikbaar voor vragen en advies via een live chat. Wanneer je besluit om over te gaan tot een aankoop van een led gu10 en deze voor 15.00 uur bevestigd zal deze de volgend edag al worden geleverd. De klant heeft ook de zelf de keuze om het product zelf te monteren of deze montage uit handen te laten nemen door een montage expert. Neem voor meer informatie eens een kijkje op website.