4 dingen die je kunt doen om je woonkamer mooier te maken

Voeg een grote plant toe.

Dit is een no brainer, maar het is makkelijk om te vergeten te midden van grote huisverbeteringsprojecten. Ik heb vorig jaar een gigantische ficusboom voor onze woonkamer gekocht omdat ik hem mooi vind (en hij is niet zo duur!) en dit heeft echt een heleboel gedaan voor de sfeer in de woonkamer. Het geeft de kamer een mooi kleurtje, en daarbij helpt het ook nog eens om de luchtkwaliteit in je huis te verbeteren.

Verander je verlichting.

Soms denk ik dat er te veel meubels in de kamer staan. Het enige probleem is dat er niet genoeg licht is. Daarom heb ik er de laatste tijd voor gezorgd dat de verlichtingssituatie in onze woonkamer veel beter is. Vorige maand heb ik een paar prachtige lampen gekocht en ze zijn ongelofelijk. De kleuren knallen, en ze voegen licht toe aan de kamer. Zeker iets om zelf ook te overwegen dus!

Koop een nieuwe kast.

Onze oude had niet veel opbergruimte, maar ik heb een leuke nieuwe gevonden op Solfelt die boeken, dvd’s, spellen, cd’s en een heleboel spullen kan bevatten die we gebruiken. De afwerking van het hout is super stijlvol en past goed bij onze stijl. Dit is een vrij snelle oplossing, en het is een geweldige manier om meer ruimte in de woonkamer te krijgen. Zelfs zijn we gegaan voor een mooie Eichholtz kast, maar er is natuurlijk een stuk meer mogelijk!

Overweeg nieuwe meubels.

Het is niet te ontkennen. Een nieuwe bank of stoel in je woonkamer kan meteen een hele kamer opfrissen. Nu de feestdagen voorbij zijn en iedereen zijn budget opnieuw bekijkt, kun je misschien met een flinke korting meubels vinden. En als je wilt, kun je zelfs de bestaande meubels laten herstofferen om ze aan te passen aan je nieuwe spullen!

Bron: https://www.solfelt.nl/

Leave a comment

Your email address will not be published.


*