Nieuwste korte kapsels voor zomer

By | March 13, 2014

De temperatuur stijgt en als onze kleding wordt lichter en onze make-up meer au Naturel, kan de verleiding om een frisse nieuwe kortere kapsel krijgen moeilijk te weerstaan! Als de hond dagen van de zomer inspireren om een paar centimeter te stijgen dit jaar, heb je wat inspiratie nodig hebt om je te bewegen in de juiste richting.

Bekijk de laatste korte kapsels hieronder en zie welke zal overeenkomen met uw gezichtsvorm, gevoel voor mode en persoonlijke stijl het beste. En dan maar print het uit en ga naar beneden om je kapper te zien!

Kellie Pickler kijkt oh -zo- chic in deze gelaagde ‘ doen. Dit kapsel is perfect voor die lange, warme dagen en nachten van de zomer, wanneer het laatste wat je wilt behandelen is lang, zwaar haar. Deze verlaging heeft langere lagen aan de bovenkant die contour aan de zijkanten van het hoofd om volume te creëren in de kroon en een chique, slanke look aan de zijkanten. De opzij vallende pony is een leuke touch die helpt om af te slanken het gezicht omlaag ( indien nodig) en brengen de ogen. Dit kapsel is perfect voor vrouwen met fijn tot medium dik haar dat een snede met minimale styling tijd willen. Het past bij alle gezichtsvormen mooi, behalve voor vierkanten of rechthoeken die zouden profiteren van een langere versie van dit ‘ doen.

Chelsea Kane ziet er fantastisch in deze asymmetrische gelaagde ‘ doen dat is perfect voor de zomer. Haar zware opzij vallende pony past in de lange zijde van het kapsel mooi en kan gemakkelijk worden vastgemaakt terug op die extra vochtige dagen. De achterkant is boven afgestudeerd zodat maximale volume in de kroon kan worden bereikt en de uiteinden kunnen gemakkelijk worden volumized en gestyled met een beetje van haar styling product. Dit schokkerig kapsel werkt goed op fijn tot dik haar en flatteert alle gezichtsvormen. Draag het glad achterover gekamd achter de oren op die ondraaglijk hete dagen of verknoeien als Chelsea als je een voller, funkier look.

korte kapsels zomer

korte kapsels zomer

Als je iets dat is ultra – zorgeloos voor uw zomer stijl, probeer leuke oogst Maggie Gyllenhaal. Dit kapsel is de ultieme no- gedoe stijl die fantastisch in minuten – een duidelijke plus voor vrouwen op de weg ziet. Dit kapsel is gemaakt voor dames met een rond gezicht, dus als dit jouw vorm, kunt u geven dit snijden een keer te proberen op uw volgende bezoek aan de salon. Het volume in de kroon is een geweldige manier om de hoogte toe te voegen aan het gezicht en in evenwicht te breed jawlines. De lagen zijn ongeveer even lang over om het volume en het lichaam toe te voegen in de hele stijl, en een lichte franje is gesneden in op het voorhoofd lijn om een ​​delicate frame voor het gezicht te geven. Het kan worden gedragen strak of slordig, afhankelijk van de look die u wilt gaan voor – extra punten voor veelzijdigheid!

kapsels zomer

kapsels zomer

Tot slot, als je het gevoel alsof je een beetje punky deze zomer, is er altijd Miley Cyrus ‘ extreem ‘ te doen. Haar oor – lengte lagen zijn recht omhoog voor maximale opvallende effect spiked terwijl de zijkanten zijn geleerde terug. Waarschuwing : Deze look is meer kostuum dat pret-a – porter, dus kies deze met de nodige voorzichtigheid!

Om te zien hoe je eruit zou zien met een van de grote kapsels afgebeeld in dit haar blog, klik op de bovenstaande foto om de virtuele kapsels proberen met je eigen foto!