Korte kapsels 2014

By | August 26, 2013

Leuke korte kapsels en Kapsel Ideeën

Bent u verlangen naar een geheel nieuw kapsel? Denk je dat het tijd is te overwegen voor de meest wilde verandering in je look? Hebben de neiging om te worden u weinig tijd om te zorgen voor en verzorgen van uw lange kapsels evenals de lange kapsels lopen? Nou, je hebt een mooie optie. U kunt proberen de leuke korte kapsels die je de werkelijke broodnodige vrijheid en karakter verandering geven.

Korte kapsels passen vrijwel elk type gezicht dat sferische, ovaal of vierkant bevat. bovendien is het geschikt om te proberen op verschillende haar textuur. Maar zorg ervoor dat u kiest voor een stijl die uw gezicht type past. Bangs zijn hulp in de aandacht voor uw gelaatstrekken. Wanneer u vleiende zicht, kunt u de focus met zich meebrengen met stompe pony of zelfs lange vegen pony. Vrouwen met lange ontmoetingen kunnen proberen gezicht lengte bobs. Een zo’n schattig haar is het krijgen van een kind gesneden. Een woord met voorzichtigheid, niet iedereen gebruik maken van een korte, jongen knippen en dus zorg ervoor dat dit is het ontwerp dat u wilt dragen.

U mag de bob korte kapsels te proberen. Deze bijzondere leuke korte kapsels is achteruitgang in een lengte tot net onder de kaaklijn. Dit verschaft een krul die frames ondersteunen het gezicht. Deze evenals classy look is handig op elk gezicht. De bijzondere ovale geconfronteerd vrouwen kunnen proberen de meest probleemloze vrij korte kapsels, dat is, de pixie korte haarsnit. De specifieke bezuinigingen worden uitgebreid aan de bovenkant en verdund in te schokkerig lagen over de zijkanten en aan de basis. Dit schattige kort haar voor vrouwen werkt goed samen met een aantal andere gezichtsvormen ook.

Korte kapsels voor vrouwen

Personen met vierkant-vormige gezicht kunnen kiezen voor de stekelige vrij korte kapsels 2014. Het haar is terug te brengen tot een stekelige en ook slordig look te geven en te verminderen lage rond de attributen, met inbegrepen volume aan de bovenkant. Een andere zoete korte haarsnit is lagen. Zij zullen gedurende het gezicht toe te voegen volheid. U kunt proberen het snijden je haar kort met lagen samen met een opzij vallende bang om de extra pit toe te voegen aan je persoonlijkheid.

Korte kapsels 2014

Gezicht lengte bobs zijn populair vrij korte kapsels 2014 voor lange gezichten. Side-swept bangs zijn uitstekend kapsels voor lange gezichten omdat ze het gezicht te korten en de luifel een groot voorhoofd. De V-vormige kapsel met korte cellulaire niveaus aan de zijkant als de voorkant zijn geweldig vermindert voor kort haar. Krullen en ook golven toe te voegen breedte aan lange gezichten. Meestal niet kiezen voor extreem korte kapsels als je een lang gezicht.

Afro-Amerikaanse Leuke korte  kapsels

Sweet korte Afro-Amerikaanse kapsels vereist wat regelen voordat hakken uit de mooi haar. U kunt altijd direct magazines en celebs als Halle Berry en ook Rihanna. U kunt een bezoek aan uw schoonheidssalon en afgesneden eventuele extra lengte en lager is zo kort, dat het kan worden gemeten in .. De haarlijn goed zichtbaar en vereist een kortere tijd te handhaven. U kunt ervoor kiezen uw pixie cut, waar het haar plat op de hersenen en de rug haren blijft dicht bij de hoofdhuid.

U kunt uw korte haar vlechten in dreadlocks. U kunt een paar variaties toe te voegen door het toevoegen van uw twee-strengen haar wendingen stijl binnen de dreadlocks. U kunt proberen de werkelijke ‘Kr’, die gaat chemisch strekken van het haar en het uitvoeren van zeer kort. U kunt altijd op zoek gaan naar advies van een specialist die zal u adviseren welke een leuke korte Afro-Amerikaanse kapsel dat uw gelaatstrekken en individualiteit ontmoet heeft. Nooit proberen om uw haar kort te minimaliseren jezelf als het kan eindigen in een ramp! Afro-Amerikaanse vrouwen kunnen ook leuke korte kapsels 2014 voor krullend haar te selecteren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *