Nieuwste Kapsels 2013

By | May 17, 2013

Nieuwste Kapsels Trends

Er zijn veel dingen te overwegen bij de keuze van een nieuwste kapsels 2013, en het kopiëren van de nieuwste celeb trend is niet altijd aan te raden. En het is belangrijk te weten wanneer een nieuwe trend op de horizon of wanneer een oude moet verdwijnen in de zonsondergang. Vergeet niet dat trends snel te komen en gaan, en je niet wilt worden geplakt met een verouderde uitstraling.

Wanneer je voor een nieuwe look, na te denken over je persoonlijkheid-is het stijlvol en verfijnd, sportief en chique, of glamoureus en vet? Hier zijn verschillende trends, of ziet, om u te helpen identificeren uw stijl en je neemt van het werk naar de sportschool te gaan.

De klassieke bob

De traditionele bob is een klassieke, ongedwongen stijl waarmee je extra tijd in de ochtend om uw ontbijt klaar … klaar kan stressvol zijn en rende in de ochtend voor het werk. Door het toevoegen van lagen naar een bob, voegt u beweging om een ​​dynamische look te creëren. Of je een krultang gebruiken voor glamoureuze krullen of een steiltang voor een straight, verfijnde stijl, de beslissing is aan jou! Een bob is een klassieke stijl die voor iedereen werkt, en omdat het zo veelzijdig is, kan deze look aangepast worden op vele manieren. Eenvoudig, klassiek en modern, probeer deze trend!

Meest Populair en nieuwste Kapsels

Krullen zijn terug …

Nieuwste kapsels, Krullen zijn een meisje’s beste vriend. Veel aandacht voor gelaatstrekken; beauty-experts zijn met behulp krullen om looks die zijn speels en sexy te creëren. Het verlaten van veerkrachtige krullen naar beneden en rond het gezicht van opgestoken, dit is een geweldige manier om een ​​kijkje vrouwelijker te maken.

Nieuwste Kapsels 2013

Nieuwste Kapsels 2013

Klassieke lengtes met gehoekte lagen zijn zeker uw look stijlvol en modern te maken terwijl ook het toevoegen van beweging naar haar. De schuine lagen geven het haar natuurlijk lichaam, weer, nieuwste kapsels 2013, of de lengte is op korte kapsels, middellange of lange.

Alles over de nieuwste kapsels

Een andere trend is nu kort en chic! Het ding dat alle trendwatchers en haar deskundigen over eens zijn is dat 2010 kapsels zijn allemaal over korte sexy zijn voor vrouwen. Soms is het vinden van de perfecte lengte kan een uitdaging zijn, maar door de integratie van haar accessoires en haarspeldjes, elke look is haalbaar. Of schouder of kinlengte, het is allemaal over het gebruik van uw sloten om het gezicht te omkaderen. Nieuwste kapsels 2013 Deze stijl heeft de perfecte combinatie van scherpte en vrouwelijkheid.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *