Korte Kapsels Mannen 2013

By | May 16, 2013

Verschillende soorten Korte kapsels Mannen

Kort haar wint aan populariteit, hoewel mannen zijn ondersteuning van een verscheidenheid van kapsels. Dit kan zijn omdat het gemakkelijker is om zorg te dragen en je hoeft niet om te snijden zo vaak. Gelukkig zijn er een verscheidenheid van stijlen om uit te kiezen, zodat u niet hoeft te regelen voor een saai of ouderwets uiterlijk. De volgende korte stijlen behoren tot de meest populaire.

Overweeg een militaire stijl buzz cut als je wilt een echt lage onderhoudskosten kort kapsel. Hoewel dit wordt geassocieerd met het leger, korte kapsels mannen 2013, veel mannen in alle lagen van de bevolking kiezen voor deze look. Het creëren en onderhouden van deze stijl is zeer eenvoudig. Je hoeft niet te gaan om een ​​fancy of dure kapper voor een crew cut. Elke kapper kan het voor je doen, meestal tegen een redelijke prijs. Omdat er veel haar niet zal zijn, zul je geen zorgen te maken over het stylen.

Zwarte Korte Kapsels Mannen

Sommige mannen beter uitzien in zeer korte stijlen dan anderen, hoewel, dus je zult moeten beslissen of deze stijl zal uw gezichtsvorm past. De Caesar cut is een andere populaire korte kapsels mannen. Hoewel niet elke man met deze bezuiniging verwijst naar het met die naam, dit is een korte manier die vergelijkbaar is met hoe Julius Caesar is afgebeeld in beelden. Foto’s van George Clooney in de jaren ’90 zal u tonen wat deze stijl eruit ziet als dit is de stijl die hij bevoordeeld toen. De Caesar cut is een eenvoudige stijl als het haar is kort en zelfs over de kop. Deze stijl kan zeer complementair aan uw gezichtsvorm.

Korte Kapsels Mannen 2013

Korte Kapsels Mannen 2013

Hoe je haar ziet en zich gedraagt ​​kan worden beïnvloed nogal wat simpelweg door de manier waarop je shampoo het. Korte kapsels mannen 2013, Als je problemen met je haar, zoals droogte of schade hebt, kunt u uw haar te wassen om de andere dag in plaats van dagelijks. Agressieve chemicaliën kan uitdrogen je haar, dus het is best om shampoo te gebruiken met natuurlijke ingrediënten. Zachtjes masseren van de shampoo in je haar, maar je wilt niet laten te lang. Tot slot, zorg ervoor dat je het soort shampoo gemaakt voor het soort haar je hebt-droog, vet of normaal gebruik. Met behulp van een conditioner na het wassen van je haar kan helpen onderhouden van uw stijl.

Kijkend naar Very Korte Kapsels Mannen 2013

Het krijgen van uw unieke korte kapsel zal leuk zijn, en je zal het leuk hoe gemakkelijk het is om zorg te dragen. Vergeet niet te vragen voor foto’s, zodat u kunt kiezen voor de specifieke stijl die je leuk vindt. Korte kapsels mannen 2013 Maakt niet uit wat, moet u om te gaan met de stijl die bij u past, en als je je het gelukkigst met het zal zijn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *